Ma 2019. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Támogatás

Támogassa sportegyesületünket!

Bankszámla számunk: 
K&H Bank
10402513-25115314-00000000

egyszazalek

Támogatóink

Hírlevél

Statisztika

Címlap Magunkról

A REZÉT Sport Egyesület 1990-ben - a rendszerváltozás idején - alakult néhány lelkes sportszerető magánszemély részvételével. Nevünket a Duna egyik holtágától kölcsönöztük, mivel az alapító tagok főleg a vízitúra szakosztályban tevékenykedtek. Később megalakult még a természetjáró, a labdarúgó, a kosárlabda, a női foci és legutóbb a horgász szakosztály.

1997-ben megváltoztattuk a nevünket, s így lett DÉMÁSZ-REZÉT SE.

Sportegyesületünk tisztán amatőr szabadidősport egyesületként működik. Tagjaink először baráti és ismerős körből kerültek ki, később egyre többen csatlakoztak egyesületünkhöz a városból és a környékbeli falvakból. Taglétszámunk jelenleg 120 fő körül ingadozik.
Továbbra is várjuk sorainkba a sportolni vágyó fiatalokat és idősebbeket.

Célunk minél több emberrel megszerettetni a sportot, hasznos és egészséges szabadidő eltöltésre késztetni őket, szervezett formában.

Bevételeink tagdíjból, önkormányzati támogatásból, támogatóktól, SZJA 1% felajánlásokból, pályázatokon való részvételből áll. Várjuk vállalkozók és magánszemélyek felajánlásait!
Adószámunk: 19044651-1-03

Rendezvényeinkkel, versenyeken való szereplésünkkel sikerült elérnünk, hogy nevünket nem csak Baján, hanem az országban is sok helyen ismerik, elismerik.

Hermann Gábor