Ma 2019. szeptember 21., szombat, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Támogatás

Támogassa sportegyesületünket!

Bankszámla számunk: 
K&H Bank
10402513-25115314-00000000

egyszazalek

Hogyan támogathatod? 

Támogatóink

Hírlevél

Statisztika

Címlap Szakosztályok Természetjárás Városismereti verseny eredmények

Ismerik a várost?

 

2015. október 4-én, vasárnap délelőtt a korábbiaktól lényegesen többen (206 fő) járta a várost, s kereste a feladaink megoldását.

Az iskolák aktív szerepvállalásával az általános iskolás, s a középiskolás kategóriában összesen 106 fő mérette meg magát. Köszönjük a közreműködő tanárok munkáját! Bízunk benne, hogy a verseny során tapasztaltak is segítik a gyerekeket tanulmányaikban.

A többi kategória versenyzői is igen magas színvonalú tudásról adtak számot. Így több esetben csak a menetidő döntötte el a sorrendet.

A nagy létszám, s a verseny jellege miatt a városban nem tudtuk, tudjuk ellenőrizni teljes mértékben a csapatok esetleges együttes munkáját. Keressük a megoldást (az ország többi rendezőjével együtt) erre is.

Sajnos néhány csapat nem minden feladatlapra írta rá a csapatnevét. A név nélküli megoldásokat nem vettük figyelembe az értékelésnél.

A célba érkezés után lehetősége volt a versenyzőknek kisvonattal is bejárni városunkat. A nagy érdeklődés miatt két kört is kellett mennie.

Visszaellenőrzésünk során a megoldó kulcsunkban hibát találtunk. (A Szentháromság szobron 4 szoboralak tart könyvet.) Ez miatt újrajavítottuk a menetutasításokat. A hiba a kihirdetett sorrendben változást nem okozott, az eredmények véglegesek.

Reméljük jól érzte magát mindenki ezen a szép őszi délelőttön! Várunk Benneteket jövőre a IX. Városismereti versenyünkön!

Köszönjük támogatóink segítségét!


Eredmények_20151004


Gelányi Zoltán
természetjárás szakosztályvezető