Ma 2019. szeptember 21., szombat, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Támogatás

Támogassa sportegyesületünket!

Bankszámla számunk: 
K&H Bank
10402513-25115314-00000000

egyszazalek

Hogyan támogathatod? 

Támogatóink

Hírlevél

Statisztika

Címlap Szakosztályok Természetjárás RegReCs 2015

VII. RegReCs tájékozódási túraverseny eredménye

 

2015. október 18-án, vasárnap reggel még sötétben indultunk kirakni a túraverseny lapbójáit. Először az előző este kikerült lapbójákat ellenőriztük, mivel közben kivilágosodott a hátramaradó bójakirakással gyorsan végeztünk.

Nem voltunk elég gyorsak. Az utolsó lapbója felkötésekor már megérkezett az első versenyző. A RAJT felállításában így eggyel többen munkálkodtunk.

Talán a  szép őszi idő, talán a közelmúlt sikeres városismereti versenye eredményeképpen, de csak jöttek, s jöttek a versenyezni szándékozók.

Nagy örömünkre minden korábbi RegReCs létszámát meghaladta a jelentkezők száma. Volt értelme a sok délutáni, hétvégi munkának, amivel összeállítottuk a mai feladatot.

Sokan most vettek először részt ilyen megmérettetésen. Indításkor igyekeztünk elegendő információt adni mindenkinek. Volt amire emlékeztek, s volt amire nem a verseny folyamán. A szöveges utasítást viszonylag kevesen olvasták végig, bár ebben is volt sok-sok segítség.

A menetidő figyelését csak nagyon kevés csapat végezte el. A célban kellett pótolniuk amennyire lehetett.

Lelkes kis tájékozódók oly sok lapbóját kerestek meg a nap folyamán, hogy szinte nem is maradt üres hely a versenyzői kartonon. Mivel csak a megadott pontokon kellett jelölést tenni, így ezek a plusz jelölések hibának számítanak az értékelésnél. De a teljesítményüket, szemfülességüket el kell ismernünk.

A "többpontos" feladat újdonság volt ezen a versenyen. Nem kis kavarodást okoztunk ezzel a versenyzők fejében. Egészen kreatív megoldások is születtek.

Reméljük nem csak a helyezett csapatok tértek haza kellemes emlékkel rendezvényünkről. Mindenkit várunk vissza jövőre újabb feladatokkal!

Az eredmények:     EREDMÉNY    Értékelés


Gelányi Zoltán